Provaz.cz
Reklama
Sport - Home
Powerball
Squash
Voleyball & Beach
Bike
Ski
Recenze a článnky
 
Powerball
Odkazy
Powerball.cz
Powerball liga
 
Neon Red Pro Powerball
Neon Red Pro Powerball
Osobní rekord
Provaz - 5.1.2007

Tak jsem se letos o vánocích (2006) stal držitelem Neon Red Pro Powerball. Tahle nádherná hračka má velikost tenisáku a přesto vás musí chytit. Srdcem je ruční gyroskop, který se snažíte dostat do pohybu. Na první pohled nic těžkého, ale pak přijde realita. Chvilku trvá, než se to naučíte roztáčet. Provázek pro začátečníky je něco co, bez čeho se prostě neobejdete (prozatím). Jakmile se vám to podaří trochu rozjet, je to již jednodušší. Hned se cítíte jako že to děláte odjakživa. Hlavně nezastavovat!

Jako každý nový vlastník Powerballu jsem měl okamžitě pocit, že hned jak ho chytnu do ruky, stanu se málem světovým rekordmanem. "Na tom přeci nemůže nic být!“ “Jen se stím takhle zatočí a jeto!" Ovšem že první výsledky jsou hned povzbudivé. První točení 7000 a druhý skoro 8000. Na třetí pokus kolem 9000. Tak to už k těm vysněným 15tisícům mám jen kousek. Říkal jsem si v duchu. Druhý den však přijde procitnutí. Trochu vás bolí ruka a nevytočíte ani těch 8 tisíc. :-) .

Se svými výkony jsem se samozřejmě hned přihlásil do české PowerBall ligy. Na nádherné 443 místo bylo cennou útěchy, především z toho důvodu, že jsem nebyl úplně poslední. A tak se snažím a sem tam občas trénuji.

--- JP --- 8.1.2006 ---